Така се казва новата песен на провокативния изпълнител, която тотално ще промени представите ви за фолка

Азис се превърна в жена и то не каква да е, а 100- процентова. Не вярвате ли?  Ето, убедете се сами! Причината се крие в новата му прическа, която всъщност е перука!

 

„Кажи честно” е клип, който тотално ще промени представите ви за фолк изкуство. Женственото излъчване на изпълнителя и силното мускулесто присъствие на представители от мъжкия пол не са нищо ново. Този път обаче изпълнителят е подсилил внушението „уаууу” чрез ефектен макиаж и дълга грива.

 

Интересното е, че стайлингът е дело на самия певец. Ако продължават със същата скорост,  скоро изпълнителите ще оставят стилистите без работа. Слави Стоянов професионално се е погрижил за грима, който имитира маска.

 

Добре, че Азис не страда от клаострофобия. В противен случай снимките в солариума щяха да са невъзможни. Досега никой не бе сетила да снима клип там. А мястото е особено горещо. Партньорът на Азис във видеото е културист и както се изразява самият Васил е „негов близък приятел”.

 

Идеята за мускулестия мачо, похапващ непринудено плодове в басейна ще допадне и на мъжете и на жените. По-добре да не се опитваме да отгатнем сексуалността на изпълнителя, тъй като за пореден път няма да успеем да я определим.