Мис и Мистър България ходят заедно почти навсякъде

 

Насочваме прожекторите към едни от най-красивите носители на корони у нас. Дали между Славена Вътова и Мартин Иванов може да се говори за лятна свалка или просто трябва да приемем, че красотата е способна да върви ръка за ръка със социалната ангажираност? С риск да разсърдим жълтата преса, везните са наклонени по-скоро към второто твърдение.

 

Мис и Мистър България ходят заедно почти навсякъде. Двамата си спретнаха екзотична екскурзия до Палма де Майорка, където заснеха гола фотосесия на плажа.

 

След като Мартин бе избран за „Мистър България” 2012 неизменно до него бе Мис Вътова. По светските му изяви го засичахме и с друга една дама, от която обаче Славена не може да ревнува, тъй като става въпрос за майка му. Двамата неуморно помагаха за благородната кауза „Стани ангел сега”, с която бе обвързан и целия конкурс.

 

Актуалните новости около тях са, че взеха участие в международен конкурс, откъдето се върнаха като призьори. За интимна любов между носителите на корони не може да се говори, тъй като Славена не веднъж е признавала, че в момента сърцето й е свободно. Но както често се случва в шоубизнеса, Мис и Мистър България могат да ни изненадат приятно с неочаквани новини.