Папараците са заловили звездата в обятията на 12 години по-младия от нея Мартин Хендерсън

Време е да проверим и отмъщението на екссъпругата на чаровният Аштън Къчър. Май Деми Мур осъзна, че като се тръшка и демонстративно го играе „психически нестабилна” няма да постигне нищо. Първо таблоидите гръмнаха, че актрисата се е превърнала в човешка развалина и не може да преодолее развода с младия си съпруг. Дори дъщерите й се разсърдиха и заявиха, че вече им е писнало от кризите на истеричната им майка. Е, нещата вече стоят по коренно различен начин.

 

Деми Мур се взе в ръце и дори е забелязана с ново гадже. Може би е демонстративна лятна свалка, за да натрие носа на конкуренцията, но поне депресията е останала в миналото. Папараците са заловили звездата от „Редник Джейн” в обятията на Мартин Хендерсън. Новозеландският актьор е с 12 години по-млад от нея, което не изненадва никого. Веднъж опитала агнешкото, Деми не може да му се насити лесно. До колкото познаваме Мур, като нищо лятната свалка да приключи със сватба. Най-малкото, за да натрие носа на ексизгората си Аштън.

 

У нас също не липсват известни дами, влюбени в по-млади партньори. Водещата на предаването „На кафе” Гала и половинката й Стефан нямат брак, но отношенията им са повече от сериозни. Те отдавна са минали периода на летните свалки. Юлиана Дончева сключи брак със Станислав Недков, по-известен като Стъки и вече се радват на семейна хармония.

 

Нашият съвет е да внимавате, съвсем възможно е  неангажиращото, морско гадже да се окаже любовта на живота ви.