Седмичен хороскоп на астролога Даниела Евстатиева...

Овен

Хоризонтът пред вас се разведрява. Отново се създават условия за просперитет в професионален план, за израстване в кариерата. Вие сте убедени, че няма да ги пропуснете. Предпоженията от анонса не са голословни. Зад вас и във ваша подкрепа застават достатъчно добронамерени планетни влияния, наред с Венера и Марс. Последната всячески се опитва да ви подпомогне, но и вие трябва да сте внимателни. На 6 и на 7 септември се налага да не предприемате рискови действия при шофиране и при работа с инструменти. Така уикендът ще се окаже истински приятен.

Телец

Вашата задача за тази седмица е реализацията на плавния преход от ваканционна към работна нагласа. На 3 септември успехът ви е във вашите ръце: запазете непременно колегиалния тон. Появата на неразбирателства, недоразумения, препятствия непременно трябва да се разглежда като сигнал за неадекватност на поведенческата ви линия: претеглете обстоятелствата и бързо се преориентирайте. Налага се да предупредя и за евентуални материални загуби, скок на разходите или загуба на финансова подкрепа. Тази сигуация ще ви наложи да преразгледате договори, да откажете уговорки.  

Близнаци

Поддържате равно темпо и не се отказвате да се изявявате във всяка ситуация, пред която ви изправи делникът. Стремите се с появята си да внесете промяна или да изненадате околните. Дори да не станете притежатели на палмата на победителя, вие ще се промъкнете покрай проблемните моменти. На 4, 8 и на 9 септември можете да разчитате на шанса при преследването на конкретна цел. На фона на успехите в професионалното пространство няколко момента на неразбирателства в личното едва ли ще ви разтревожат. Родените през май са в по-добра позиция и въпреки това на 5 и на 6 септември ще им се наложи да прибегнат до дипломатични ходове.

Рак

Съсредоточени сте върху работата си. Имате цел и тя е: до средата на септември да приключите една задача. Всеки от представителите на знака я е избрал според приоритетите си към момента. Направете си така програма за седмицата, че тя да съвмести възможно най-много и отговорни ангажименти. Оставете си и малко свободно време. Следвайте мотото: Нито ден без важна задача. 3 септември вероятно ще се окаже за мнозина от представители на знака стартова дата във връзка с постъпването им на нова работа. Или поставяте начало на нов бизнес? През следващите четири месеца кариерата е във възход.

Лъв

Предстоят важни начинания. Те ще поставят екзистенцията ви върху по-здрава основа. Знанията, информираността и опитът не са само запълнените полета в биографията ви: те са вашият трамплин към целта. Обръщам се директно към всички родени под знака с предложението да общуват с мъдри и опитни хора, да се доверяват на техните съвети, да търсят подкрепата на авторитетните, знаещите и да не робуват на предрасъдъци. Важните контакти през периода ще са онези, които ви подтикват да надскочите делничното. Има голяма вероятност да срещнете личност, коята занапред ще играе ключова роля.

Дева

Предстои изключително важна седмица. Убедена съм, че сте самоуверени и точно това е най-големият проблем. Взетите решения днес, утре ще се окажат непригодни. Побързайте да загърбите битките на работното място. Не хабете сили за уморителни и безпредметни дискусии. Планетите предполагат да насочите цялата си позитивна енергия към личната сфера. Уикендът е отличен момент за уреждане на семейни дела. Мнозина ще се решат на важна стъпка в партньорството. Всичко ще е наред при условие, че продължавате една връзка, а не започвате нова.

Везни

Малко свобода не ви е излишна. През предстоящите дни ще  ви остане повечко време за размисли и преоценка. Делникът не ви поставя важни или неотложни задачи. Способността ви да общувате дипломатично, хармонично се подхранва на 6, 7, 8 и на 9 септември от положителните вибрации на Венера от знака на Лъв. Щастлите мигове в любовта няма да са рядкост. Около 3 септември в главите ви ще звучат предимно идеи за реорганизация и преустройство на жилището, дома, офиса. Възползвайте се от почивните дни, за да направите успешни покупки.

Скорпион

Марс все така ви подкрепя, изпращайки ви сили и енергия. Околните ви гледат със завист, но вие сте целеустремени и не се впечатлявате от интригите, през които само преминавате. Преследвайте безотказно целите си, не се страхувайте да рискувате особено, ако вследствие на това очаквате да подобрите своите финанси, да затвърдите своя авторитет. Все пак трябва да ви припомня, че вибрациите на подкрепящите ви планети (Марс, Нептун и Плутон) настояват да подчините импулсите си на ясна и конкретна цел. На 3 или на 4 септември обявете претенциите си пред висшестоящите.

Стрелец

Вие сте на делова вълна. Очаквате и другите да са така стегнати и акуратни при извършване на задълженията. Май, твърде много очаквате. Свалете летвата, за да не останете разочаровани. Родените през декември (след 12-то число) определено ще имат с какво да се похвалят. Те ще уредят с един замах важен финансов или материален въпрос още в началото на периода. Родените през ноември и в началото на декември е редно да не дават напразни обещания. Напълно е възможно след това да чуят неприятни думи по свой адрес.

Козирог

Не си струва да гледате много напред в бъдещето. Колкото по-трезво преценявате ситуацията към момента, толкова по-малко проблеми ще имате до края на септември. Забравете за страховете, забравете за предрасъдъците и се отпуснете. Последните дни от седмицата са дадени за отдих и ваканция. Организирайте се, няма да съжалявате. Набележете датите 3 и 4 септември като момент, подходящ за реализацията на намерения, свързани с уреждането на документи, административни или бюрократични въпроси.

Водолей

Започвате седмицата с мисълта за една предстояща ваканция. Наслаждавате се на момента и очаквате заплащане, което да подплати финансово приятните намерения. Май леко ще ви разочаровам... Покрай добрите вибрации, пригодни за претворвяването на мечтите в реалност, не се отказвайте да направите сериозни постъпки за тяхното материално или финансово подсигуряване. На 3 и на 4 септември сте под прицел. Околните си съставят мнение за работата ви. Нараства опасността неволно да попаднете във водовъртежа на една интрига.

Риби

Началото на този септември ще се окаже изключително благоприятно време за стабилизиране на партньорския живот и отношения при мнозинството от представителите на знака. Вие сте невероятно подвижни и отворени за новото. Нуждаете се от общуване, от контакти.  При разговор с конкретна личност на 4 или 5 септември ще сключите споразумение, от което в бъдеще ще получавате приходи. 5 и 6 септември са най-силните ви дни по отношение на партньорството. Не се задържайте вкъщи, не се крийте и не се поддавайте на настроенията си. Нищо чудно близки хора да ви поканят на тържество.   

Астролог: Даниела Евстатиева

 

Хороскоп за целия месец септември - вижте тук.