Той я оправда за незнанието с професията й на модел

 

"Да нападаме едно момиче само за това, че има големи дупки в образованието си, е доста комплексарско". Това каза в "Здравей, България" Любен Дилов – син по повод мисията на Черната Златка във VIP Brother.

 

Плеймейтката развълнува цялото общество с факта, че не успя да посочи едни от основните европейски столици. Оказа се дори, че майка й е учител по география. Това разбуни духовете и хиляди българи започнаха да коментират случая в социалните мрежи. 

 

„Нейната социална функция не е да знае столиците. Тя е едно красиво момиче, плеймейтка – снима се заради това, че е красива. Ако искаме да кажем нещо поучително на младите ни зрители, може да им кажем, че красотата е до време, а столиците на държавите, макар че много се менят напоследък, особено на Балканите, стоят по-дълго време”, коментира още Любен Дилов – син.

 

Психологът Стела Богомилова заяви, че „Златка не е Златка, а една тенекийка, която има малко жълтично отгоре". "И тази тенекийка си е получила по някакъв начин подарена или купена диплома. И взела, че си повярвала, че може да има роля в обществото. Аз бих казала, че тя не е единичен случай. Има много такива тенекиени женици, които още са озадачени колко прави 5+5”, каза Богомилова.