Припомнете си как да спечелите билет за шоуто

Вашето дете не спира да се прехласва по любимите си филми – „Аладин“, „Красавицата и Звяра“, „Пинокио“, „Играта на играчките“, „Пепеляшка“, „Питър Пан“, „Малката русалка“?

 

Подарете му възможността да ги изживее на живо, при това на истинска ледена пързалка. Превърнете обикновения ден на любимите си хора в необикновено преживяване, елате на новото ледено представление “Нека празнуваме”.

 

Представяме ви повече от 50 класически и съвременни герои на Дисни, начело с Мики Маус в завладяваща компилация от любими празници и тържества от цял свят.

 

Историята на представлението води публиката през поредица от вълнуващи събития, заедно с техните любими Дисни герои.

 

Всички танцьори и екипът на шоуто пристигат у нас с чартърен полет от Загреб в понеделник. Малко преди тях пристига цялото оборудване за спектакъла, събрано в общо 13 камиона. Танцьорите ще имат няколко дни за репетиции в зала „Арена Армеец“, която за първи път ще се превърне в ледена пързалка. От екипа споделиха, че са много развълнувани от първата си среща с българска публика и са убедени, че няма да има разочарован нито един зрител.

 

NovaNews.bg и София мюзик ентърпрайсис ви дават възможност да спечелите пет двойни билета за зрелищния спектакъл върху лед DISNEY ON ICE. Подробностите чети тук.