Организатор на тазгодишния звезден маскарад бе Ирен Онтева

Хелоуин отмина, но страховитите спомени от празника продължават да ни топлят в студените зимни дни. Провокиран от масовата истерия, която маскировките предизвикаха по улиците, екипът на "Club News” реши да направи класация за най-желаните костюми за празника.

 

Петото място заема мумията. Белите лица преобладаваха, но имаха сериозна конкуренция от страна на вещиците. За тях е отредено и четвъртата позиция в подреждането. От известните имена топ моделът Петя Велкова бе избрала да заложи на визия „зловеща вдовица”.

 

Третото място е за приказните и комикс герои. Гери Дончева бе неузнаваема като съвременна Пипи Дългото чорапче.

 
Мисис България Милена Шаркова изненада с пиратски костюм, който е универсален и може да се носи дори във всекидневието. Колежката й по титла Галина Недялкова позира като полицайка със задължителните белезници.
 
Класацията за сексапил заслужено е спечелена от Ирен Онтева и приятелката й Миглена Николова, пременени като жената котка. Екс-моделът и настояща бизнес дама бе главен организатор на звездния маскен бал за Хелоуин. Синът на Ирен – Кристиян, също се появи като любимия си комикс герой - Батман.
 
На второ място в класацията са вампирите. Естествено сагата „Здрач” е главният вдъхновител.
 
Първото място е отредено за известните лица, доверили се на елегантни маски тип домино. Сред тях са Ивана Скендерова и съпругът й Мартин, които блестяха в златно.
 
Естрадната певица Кристина Димитрова дойде неподготвена, но веднага се обзаведе с домино. Ваня Пенева също разнообрази черно-белия си тоалет с цикламена маска.