Певецът призна, че напоследък е прекалено ангажиран с участия в светски събития

Камерата на „Club News” улови Любо Киров и Искрен Пецов да вдигат наздравица по време откриването на ново заведение в центъра на София.

 

Латино партизанинът се открои от тълпата с актуално за сезона яке в есенната цветова гама.


Любо се изяви като водещ и повдигна завесата около новостите в дуетите си с известни певици. След Нова година изпълнителят на „Мога” планува да изкара и новото си парче, което ще се казва „Холивуд”. Певецът призна още, че от живи участия не му остава време да снима клипове.


Водещата на „Съпругите” по Нова – Жени Калканджиева, бе придружена от любимите си мъже – Тачо и малкия Георги, който от рано трябва да свиква със светлината на прожекторите.


Наско от „БТР” цяла вечер бе неотлъчно до половинка си. Рокаджията и гаджето му често демонстрират любовта си по светски събития.


Мария и Миро от „Мери бойс бенд” също бяха сред специалните гости.


Вечерта не мина и без носителки на титли за красота, по традиция пременени по последна мода. Втората подгласничка на „Мис България 2011” Олга Модева показа новата си прическа на фоторепортерите. Красавицата нашумя покрай заснемането на гола фотосесия за еротично списание.


Въпреки топлата вечер, Славена Вътова бе заложила на зимно палто.

 

По всичко личи, че „Мистър България 2012” Мартин Иванов използва последните дни преди заминаването си на „Мистър свят” в Лондон за забавления.