Появиха слухове, че то е заченато по време на азиатската обиколка на кралската двойка

Британският принц Улиям отиде в болницата, за да посети бременната си съпруга. До момента няма официална информация кога се очаква кралското бебе.


В различните медии на Острова се появиха спекулации, че то е заченато по време на азиатската обиколка на кралската двойка.


Кейт Мидълтън ще остане в болница няколко дни, тъй като чувства остро неразположение и има опасност да се обезводни. Затова вероятно тя е на системи, пишат британските медии.


Лекуващият я лекар заяви, че състоянието е по-често срещано при бременност с близнаци. Той обаче отказа да уточни дали бебетата са две или е само едно. Медикът подчерта, че кралската двойка вече е напълно наясно с този въпрос.


Водещите световни букмейки пък започнаха да приемат залози за пола на кралския наследник, за името му, за цвета на косата, деня през седмицата и часа, когато ще се роди, за теглото при раждане, а също за това кои ще са кръстниците.


Ирландски букмейкъри пък дори приемат залози за това колко продължителни ще са контракциите и колко ще трае раждането.


Съгласно настоящите британски закони, ако бебето е момиче, то може да наследи трона, но само при условие, че няма по-малък брат.


Говорител на британския кабинет заяви, че има принципно съгласие сред министрите и този регламент може да бъде променен много скоро.