ЦСКА замина на първия си лагер в Турция

ЦСКА замина за първия си подготвителен лагер в Турция. С групата на армейците потеглиха общо 25 футболисти, като сред тях бяха и новите попълнения  на отбора.
На летище София новият старши треньор на ЦСКА Милодраг Йешич, заяви че все още е твърде рано да съобщава подробности за своята работа.

 

"Започваме работа по нашата програма и като се върнем може да говорим нещо малко повече. Казах вече, че ще направим вътрешна селекция. Всички футболисти, които заминават на лагер ще работят и след лагера ще вземем решения дали ще ни трябват още играчи и дали ще освободим някой."

Специалистът заяви още, че Христо Янев все още представлява интерес ако пожелае може да се завърне на стадион „Българска армия”. Йешич обяви, че на този етап не е разговарял с бившия капитан на „червените” Тодор Янчев, който преди дни се оттегли от отбора.

"Много е рано да се говори с него, ще изчакам малко. Тодор Янчев аз го върнах в България при първия ми престой в ЦСКА. Като капитан вдигна титлата. Моето мнение за Янчев се знае отдавна и не се е сменило. "

Старши треньорът обяви името на новия треньор на вратарите. Става въпроса за Раде Залад, с когото Йешич е работил заедно при престоя си в Пртизан. Иначе футболистите, които застанаха пред медиите преди заминаването си обявиха, че настроението в отбора е на лице въпреки постоянните промени:


"Имаме така започваме отначало. Ще работим тези два лагера и ще подобряваме доста неща, защото сега нали не сме като през лятото, всяка седмица нови играчи да идват. Всички сме заедно и можем да работим за доста неща", заяви Иван Бандаловски.

Футболистът заяви, че уважава решението на Тодор Янчев да напусне ЦСКА, но не пожела да коментира дали то е правилно или не.