Разследването бе подновено, заради подозренията, че може би става дума за убийство

Легендарният ръководител на "Мулен руж" в продължение на 50 години, Джаки Клерико, почина на 83 години. Благодарение на Клерико "Мулен руж" възвърна блясъка си от края на 19-и и началото на 20-и век със спектакли, които са тържество на перата и френския как-кан.
Направиха нов доклад за смъртта на американската актриса Натали Уд. Разследването бе подновено заради неизяснени обстоятелства около кончината й и подозренията, че може би става дума за убийство.


Новият доклад за смъртта на известната актриса твърди, че по ръцете и китките е имало натъртвания, а лицето е одраскано. Това дава основание на разследващите да смятат, че тя е получила наранявания преди да се озове във водата. Въпреки това няма достатъчно доказателства, за да се твърди категорично, че смъртта й не е била случайна.

 

Официалната формулировка е "удавяне и други неизяснени фактори". Натали Уд бе намерена мъртва във водите на Тихия океан близо до о. Каталина в Калифорния през 1981. Тя прекарвала уикенда заедно със съпруга си, телевизионната звезда Робърт Уагнър и с колегата си, актьора Кристофър Уокън. Преди смъртта си Натали е пила алкохол на острова и на яхта, на която е била заедно със съпруга си и Уокън.

 

Веднага след смъртта на Уд плъзнаха слухове, че може би става въпрос за самоубийство или за убийство от ревност, тъй като Уагнър подозирал съпругата си в интимна връзка с Уокън. Соред капитана на яхтата преди да изчезне между нея и Уагнър имало разгорещен спор.

 

През 1955, когато е само на 17 години, Натали Уд е номинирана за Оскар за ролята си във филма "Бунтовник без кауза", където партнира на Джеймс Дийн, а една от най-известните й роли е в мюзикъла "Уестсайдска история".