Той им приготви вкусно телешко с манатарки и три вида салати

Стилист Капанов получи 26 точки за представянето си в предаването „Черешката на тортата”. Той покани в дома си Коко Тайсъна, Касиел Ноа Ашер, Нана Гладуиш и Любо Ковачев.


От шеф Манчев той получи пакет с ориз, прясно уловена пъстърва и мащерка, която да използва при приготвянето на вкусното ястие.


Преди да се запретне ръкави в кухнята, той отскочи до пазара, където избра най-гладките домати, най-жълтия пъпеш и най-доброто авокадо.


Първото ястие, с което се захвана след дългото пазаруване бе супа от миди. Стилист Капанов призна, че рецептата е специална – от Париж.


Пъстървата стилист Капанов я приготви с гъби и лук. Той сготви за гостите си още телешко варено, телешко със манатарки, а за десерт се спря на крем карамел.


Изборът на салати определено бе богат  - три на брой. Първата с домати и моцарела, втората – зелена с козе сирене и белени бадеми и третата – традиционна салата с домати, краставици и моцарела.


По време на вечерята, както се случва на добрите стилисти, Капанов беше привлечен от буйната коса на Касиел Ноа Ашер и веднага се зае с прическата й. Той си призна, че е станал Дон Жуан едва след развода със съпругата му и разказа трогателни истории от личния си живот.
Накрая дойде ред и на оценките. Коко Тайсъна и актрисата Касиел Ноа Ашер дадоха по пет точки на стилист Капанов.


Водещата на „Съдебен спор” Нана Гладуиш и Любо Ковачев пък оцениха кулинарните му умения с по 4 точки.


Оценката на шеф Манчев съвпадна със самооценката на стилист Капанов – и двамата посочиха четири. Така Капанов получи 26 точки, с които зае втора позиция в седмичната класация.