Той беше категоричен, че и занапред ще продължат със социалната политика

„Преди края на миналия политически сезон ние се стремяхме да изпълним това, което бяхме обещали в най-кратки срокове”, каза депутатът от „Коалиция за България” Антон Кутев в „Актуалното студио на Нова”. Той беше категоричен, че и занапред ще продължат по същия начин.

 

„Има значение кой какво говори отвън”, каза той и добави, че голямата разлика от миналия и този политически сезон е, че докато в края на миналия се беше създало впечатлението, че гражданите протестират срещу правителството, то сега е ясно, че протестират граждани. „Има и такива, които протестират срещу протеста и такива, които протестират в защита на правителството”, заяви Кутев.

 

Той смята, че тези над 1 милион избиратели, които са седяли зад БСП, седят и сега зад тях. „Хората искат определени промени, а ние сме абсолютно отворени за това как могат да се направят тези промени и сме готови да ги направим”, категоричен беше той.

 

По думите му в момента няма по-демократична партия от БСП. „Както всяка друга партия, така и БСП прави грешки”, каза той. Разликата по думите му е, че при БСП тези грешки могат да бъдат поправени.

 

Целия разговор с Антон Кутев гледайте във видеото.