максималните температури ще бъдат между 11 и 16 градуса

В сряда сутрин, 13-и ноември, над цялата страна има ниска облачност, от която на места преръмява слабо. В районите на Кюстендил, Монтана, Враца и Ловеч има мъгла, затова съветът е да шофирате с повишено внимание


През деня ще остане предимно облачно. Временни разкъсвания са възможни преди обед в Североизточна България, а в планинските райони ще преръмява слабо. Вятърът в Дунавската равнина и по Черноморието ще отслабне но ще остане от североизток. 


Температурите в сутрешните часове са сравнително високи - от 7-8 градуса в Благоевград, Дупница и Кюстендил, до 12-13 край морето. През деня обаче няма да се затопли много и максималните ще са между 11 и 16 градуса.


Планините днес няма да предлагат добри условия за туризъм. Ще е облачно и мъгливо на места със слаби ръмежи. Вятърът ще е до умерен от юг-югоизток. Температурите на 1500 м ще са около 7 градуса, а на 2000 м - 3-4 градуса. 


В четвъртък ще остане облачно и малко по-хладно. В планините са възможни слаби превалявания. В петък понижението на температурите ще продължи с облачно и ветровито време, почти без валежи. В събота вятърът ще отслабне и облаците ще се разкъсат. В неделя и понеделник повече облаци ще има над Североизточна България, а в останалите райони ще е предимно слънчево. Температурите бавно ще се повишават.


Повече за времето през следващите дни, може да намерите на Sinoptik.bg