Докато родителите разтоварвали багажа шофьорът отпътувал с бебето

Жената пътувала със съпруга и тримесечното си бебе с такси в София. Когато пристигнали адреса си, семейството слязло от колата да разтовари багажа. Шофьорът обаче не забелязал, че в колата останало бебето и отпътувал с него

 

Абсурдната ситуация се е случила в неделя вечерта. По думите на майката по пътя са коментирали с шофьора, че и той като тях има малко дете. Когато стигнали до крайната цел, съпрузите слезли, за да сглобят количката. Заради силният дъжд оставили кошчето с бебето в колата. Но настанало объркване. Шофьорът потеглил с бебето на задната седалка.

 

По информация на таксиметровата компания и разказа на шофьора докато жената е събирала багаж от задната седалка, мъжът платил. Затова и шофьорът потеглил, дори качил клиент към „Надежда”. Едва когато получил съобщение за забравено бебешко кошче, се обърнал, но не видял бебе. Клиентът видял кошчето зад седалката на шофьора.

 

Причината родителите да разкажат историята е, че са ядосани от реакцията на някои от шофьорите, които качили в интернет снимка от съобщението на диспечерите за забравено кошче. Майката Велизара намира това за неуместен хумор на свой гръб. И е доволна, че нелепата ситуация е със щастлив край - бебето й е здраво и невредимо.