Максималните температури ще са от 3 до 8 градуса

Сутринта над страната е облачно и на места превалява слаб дъжд, а в Североизточна България се примесва и със сняг. През деня ще остане предимно облачно с превалявания главно в източната половина на страната и планините. В Добруджа и Лудогорието ще продължи да вали дъжд и сняг, а с умерен североизточен вятър ще навлиза по-студен въздух.

 

Сутрешните температури са между 1 и 8 градуса. Максималните няма да са много по-високи от тях и ще са от 3 до 8 градуса. По-топло ще бъде в югозападните райони, където студеният въздух ще достигне най-късно.

 

Утре над Източна България ще остане облачно и на места ще превалява дъжд и сняг, а над Западна облаците ще се разкъсват и намаляват. Температурите ще се задържат почти без промяна. В сряда над по-голямата част от страната вече ще бъде предимно слънчево и по-топло, с повече облаци само по Черноморието.

 

В четвъртък от запад ще се заоблачи, но валежи не се очакват. В петък и събота ще има променлива облачност, намаляваща до слънчево и затоплянето ще продължи.

 

Всичко за времето ще научите на Sinoptik.bg

 

 

Актуалната пътна и атмосферна обстановка можете да следите в реално време на Kamerite.bg