Разградският тим излиза срещу сръбския си противник след 0:0 в първия мач

Лудогорец гостува тази вечер на Партизан в мач реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Първата среща в Разград завърши 0:0, като този резултат дава напълно реални шансове и на двата отбора да продължат в следващата фаза на турнира.
 
Те се изправиха един и срещу и през миналата година, когато българският шампион победи на два пъти сръбския си съперник. Сега Лудогорец е изправен пред ново предизвикателство, след като демонстрира колеблива форма от началото на сезона, а това доведе и до треньорска смяна. Стойчо Стоев бе уволнен, а отбора пое Георги Дерменджиев, който бе негов помощник до края на месец май. 
 
Срещата е изключително значение за двата състава. Партизан се намира в затруднено финансово положение, а за да преодолее Лудогорец, тимът ще разчита на подкрепата на 20 хиляди фенове на стадион "Юна" в Белград. Амбициозната цел пред българския отбор пък е място в груповата фаза на Шампионската лига, като евентуален неуспех днес, може да донесе и нови сътресения в клуба. 
 
Двубоят може да наблюдавате на живо от 21:45 по Диема, а студиото преди него започва 15 минути по-рано.