Те показаха нагледно как се приготвя част от здравословното им меню

Шампиони в сферата на културизма и канадската борба се събраха на едно място по необичаен повод в сряда. Галин Коларов – многократен републикански и балкански шампион по културизъм, Митко Бонев – вицешампион на републиканското първенство - 2014 г. и Николай Костадинов – многократен балкански шампион по класически културизъм, се превърнаха в изкусни кулинари.

 

И тримата показаха нагледно как се приготвя част от здравословното им меню, което ги държи във форма. Момчетата направиха на скара на дървени въглища кюфтета от конска кайма, която е особено предпочитана от редовно трениращите. Шампионите опекоха още телешки шишчета и зеленчуци. Веднага след кулинарната демонстрация здравеняците от Българската федерация по канадска борба премериха сили с желаещи, под контрола на главния и международен съдия в дисциплината - Христо Делиджаков. За десерт Митко Бонев и Николай Костадинов направиха зрелищна демонстрация по културизъм.

 

Официално поканени гости на събитието бяха Румънеца и Енчев, които напоследък имат сериозно отношение към спортуването и правилното хранене.