Босът на "Лудогорец" изказа съмнения относно честността в мача между "Ботев" и "Литекс"

Собственикът на „Лудогорец” Кирил Домусчиев даде обширно интервю за предаването „А група Токшоу” по Диема Спорт. Бизнесменът засегна всички горещи теми в българския футбол, като не се притесни и да сподели съмненията си за евентуалния приятелски характер на мача между „Ботев” и „Литекс”, завършил 0:1.

 

Дали има дружба или не, това ще прецените вие. Но в този мач имаше само един жълт картон”, изтъкна Домусчиев.

 

Той не подмина и темата за спрените права на защитника на разградчани Козмин Моци. „Той няма проблеми с дисциплината, доста уважителен човек е. Факт е, че в Дисциплинарната комисия има петима левскари, те имат силно лоби и са се постарали той да не играе днес. Няма да плачем за такова нещо!”

 

Започва да се действа по комунистически начин, в нито една европейска държава не можеш да задължиш професионален клуб да има един, двама или трима играчи до 21 години в стартовия си състав”, добави Домусчиев.

 

Бизнесменът даде мнението си и за новите собственици в ЦСКА, националния отбор, плановете на Лудогорец и постоянните скандали около лицензирането на професионалните клубове в България. По-интересното от думите на Кирил Домусчиев можете да видите и чуете в прикаченото видео.