"Първо си помислих, че това, което се случва, не може да е истина", сподели Ангел

 

Още по темата

Мотористът, който бе избутан от шофьор на пътя, проговори пред "Здравей, България". Водачът на превозното средство се оказа човек с психични проблеми. По този начин възниква въпросът всеки ли може да получи шофьорска книжка.

 

Ангел, който едва не загина в района на Кресненското дефиле, заяви, че шокът е преминал и се чувства сравнително по-добре. Тогава обаче е почувствал голям страх. 

 

"Първо си помислих, че това, което се случва, не може да е истина", сподели той.

 

Той призна, че е изпреварил две коли на непрекъсната линия, но когато е настигнал въпросния автомобил, маневрите от негова страна са били законни. Тогава шофьорът предприема и засичането. Моторът се е движил с 50-60 км и Ангел успява да стабилизира машината. 

 

"Това, което не се вижда на клипа, са последващите действия. Мой приятел, който караше след мен, изпревари въпросната кола. С жестове на ръката настрани се опита да го спре. Тогава той удари и него в задната част на мотора. За щастие не успя да падне от мотора и се откъсна напред. Колата започна да го преследва, а през това време аз не можах да ускоря”, разказа Ангел. 

 

След като са се видели с шофьора в районното управление, той е казал: "Всеки ден умират мотористи. Какво толкова е станало?

 

Още за историята - гледайте във видеото.