Инцидентът се е случил в Стамболийски

 

Жестока катастрофа взе три жертви снощи в Стамболийски.  Две 19-годишни момичета и 22-годишен младеж  са загинали на място.


Шофьорът на автомобила, в който са били тримата младежи, е оцелял и е настанен в болница. Жената, която е управлявала другата кола, също не е пострадала. По непотвърдена информация автомобилът, в който са били жертвите, се е движил с над 120 км/ч.

 

Яница и Виолета останаха тази нощ завинаги на 19 години. Двете сестри се появяват заедно на бял свят и заедно си отиват от него. Само след месец близначките щели да бъдат абитуриентки. А гребането, с което се занимавали от години ги събрало с Радостина. Днес тя още не можеше да повярва, че тях вече ги няма. При последната си среща си обещават  скоро отново да се видят.  „Работеха в кварталното заведение, това е последното нещо, което знам”, призна Радостина.

 

Освен тях на пътя намира смъртта си и 22-годишният Ивайло, който е баща от около година. Вчера за последно четиримата младежи се смеят заедно. Единственият, който оцелява е 23-годишният шофьор на „Ауди”- то – Атанас Тонев. Той е настанен в университетската болница в Пловдив със счупено бедро. Местните още не могат да преживеят шока от видяното. Всички са категорични обаче, че Атанас е карал много бързо. Но освен скоростта той е бил засечен, докато изпреварва. 


 

 

 

Жестоката катастрофа станала към 22.30 часа. Според очевидци автомобилът се движел много бързо. На пътя обаче имало и друга кола карана от жена.


Все още се изяснява как е станал инцидента. Вина обаче най-вероятно имали и двамата шофьори. Неофициално - 23 годишният водач, на авотмобилът, в който загиват младежите, освен че е карал бързо е засечен от другата кола.


Това в поредният инцидент, който става на това място според местните. По думите тук никой не се съобразявал с ограниченията скоростта. Шофьорката на другата кола е невредима.

 


Повече по темата гледайте във видеото.