Бизнесменът обсъди наболелите проблеми около етикета и отговорността

 

"Благодаря на журналистите за критиките, защото имаме нужда от тях да се развиваме", това каза собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев.

Още по темата

 

Той проведе около едночасова неофициална среща с Българската асоциация на спортните журналисти, на която в диалогична атмосфера се обсъдиха доста от наболелите проблеми около етикета и отговорността на поведението на бизнесмена и обществените личности като цяло, както и теми, свързани с чисто футболна тематика и развитие.

 

Освен него на срещата бяха и наставникът на тима Георги Дерменджиев, както и изпълнителният директор Ангел Петричев.

 

По време на дебатите собственикът на "Лудогорец", който се извини и на гилдията за обидите, нанесени към журналист, предложи втора работна среща след края на първенството, на която да се обсъдят конкретни стратегии за подобряване на българския футбол на база и предложения на журналистите.

 

"Срещата, която имахме, беше неформална и обсъдихме много казуси по въпроси за футбола, журналистиката и спортните деятели. Това обаче не е темата, която искам да коментирам, така се разбрахме и с колегите, които бяха вътре в залата. Искам да използвам възможността пред камерите, за да се извиня на Димитър Тасев. Не е редно в нашето общество да има обиди. Трябва да има толерантност и добро отношение. Дори когато си под напрежение, трябва да посрещаш нещата с усмивка. Пожелавам на Тасев да достигне една добра кариера в журналистиката и да достигне доайените. Още веднъж моите извинения", каза Домусчиев, цитиран от БГНЕС. 

 

Снимка/Видео: БГНЕС