Можете да гледате двете срещи по Diema Sport

Тази вечер ще се изиграят две срещи от 31-вия кръг на втората шестица в А група, напомня днес Gong.bg. Интересът на феновете е насочен към Пловдив, където "Локомотив" приема "Левски". Двата тима играят за честта си, а единствената интрига е насочена към гладиаторската голмайсторска битка между Мартин Камбуров от състава на "смърфовете" и Антонио Аниете от "Левски".

 

До този момент пловдивчанинът води в 13 попадения, но футболистът на "сините" му диша във врата с 12. Дали двамата ще се разпишат, ще може да видите от 20:00 часа в ефира на Diema Sport, платформата Gong Play, в сайта Gong.bg, както и на честотите на Дарик радио.

 

"Левски" е насочил голямото си внимание към финала за Купата на България следващата седмица, но едва ли ще подцени битката на "Лаута". Двата тима винаги са предлагали качествени срещи и в тази петъчна вечер едва ли ще бъде различно.

 

В другата среща по-рано през деня от 17:30 часа на стадион "Славия" "белите" посрещат "Черно море" като и тук интригата не е голяма. Двата тима доиграват сезона, а "моряците" със сигурност ще мислят повече за битката следващата седмица с "Левски" в Бургас отколкото за днешния мач. 

 

Може да наблюдавате срещата пряко в ефира на Diema Sport, Gong Play, Gong.bg, както и на честотите на Дарик радио.