По случая е образувано досъдебно производство

На 9 март т. г. около 14.00 ч. в Първо Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за побой, нанесен над 54-годишен руски гражданин, осъществен на кръстовището на бургаските улици „Гурко“ и „Оборище“. Това съобщиха от ОДМВР - Бургас, цитирани от "Фокус". Установено е, че час по-рано продължително пребиваващия в Бургас руснак, движейки се с лек автомобил „Хонда Джаз“, с бургаска регистрация по улица „Демокрация“ и завивайки по улица „Гурко“, спрял за да даде предимство на пресичаща по пешеходната пътека жена.

Момче, пребито пред дискотека: Готов съм да бъда приятел с нападателя (ВИДЕО)

Движещият се зад него лек автомобил започнал да му свири, но руснакът продължил по улица „Гурко“, като завил и спрял на „Оборище“. От задния автомобил слезли трима младежи, които влезли в пререкание с 54 годишния мъж. Той се опитал да им обясни, че спрял за да даде път на пешеходката, но младежите му нанесли няколко удара в областта на лицето. В резултат на побоя на руснака е избит горен зъб. След извършване на криминалното деяние младежите се качили в автомобила си и избягали.

ПРИ ПРОВЕРКА: Бракониери пребиха служител на Агенцията по рибарство

В резултат на бързите полицейски действия, предприети след получаване на сигнала за инцидента в Първо Районно управление – Бургас, самоличността на извършителите на побоя е установена и те са задържани. Констатирано е, че това са един 22-годишен и двама 25-годишни криминално проявени мъже от Бургас. По случая в Първо Районно управление - Бургас е образувано досъдебно производство. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.