Коалиционната томахавка между Патриотите беше заровена

В последния парламентарен ден преди лятната ваканция коалиционната томахавка между Патриотите беше заровена.

КОАЛИЦИЯТА - ПОМИРЕНА: Правителството е стабилно (ОБЗОР)

От трибуната в Народното събрание Волен Сидеров поиска от вицепремиера Валери Симеонов инфомация за концесиите на злато. Симеонов обясни, че не му е в правомощията, но все пак ще изиска документи и ще отговори на питането.

Борисов: Коалицията е стабилна (ВИДЕО)

Сидеров поиска още депутатът от НФСБ Валентин Касабов, с когото вчера почти се сбиха, да бъде отстранен от групата.

По темата със задочните пререкания в последната седмица между Сидеров и Симеонов се разбра, че оттук нататък всякакви различия по законодателни въпроси ще бъдат обсъждани предварително на коалиционен съвет. Вече стана ясно, че спорните текстове в Закона за приватизацията ще бъдат преразгледани.  

"Мога да кажа само, че съм доволен от  развитието на нещата и приветствам решенеито на парламента, с които отпаднаха тези два члена", коментира Симеонов. 

"Всички вие сте обречени на глад, ако ние сме скучни и не си раазменяме по някоя реплика", обърна се Сидеров към журналистите. 

"Не е ли по-честно, ако Симеонов каже нещо и аз му отговоря, това да излиза, а не да се поздравяваме любезно. Няма жив човек, който да не е емоционален, надявам се, че не искате тука 240 роботи", допълни лидерът на "Атака". 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

 

Редактор: