Последно детето е било видяно в квартал „Едиверен“

Полицията издирва 2-годишно момченце от Пещера.  Сигналът за изчезналото дете – Михаил Чиков, е подаден от близките му в ранния следобед на 26 август. Според данните същия ден то и негово приятелче си играели в края на квартал „Едиверен“, където живеят - труднодостъпна местност, обрасла с гъста непроходима растителност в склона на планината. След това детето не било видяно повече. Детето е било обявено за общонационално издирване незабавно.

Все още издирват детето, изчезнало край р. Луда Яна

В акцията са ангажирани полицаи, включително и полицейски кучета, пожарникари, горски работници, работещи в общинската администрация, доброволци от туристическото дружество, жители на квартала, но до момента момченцето не е открито. Действията се провеждат под наблюдението на Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Михаил Чиков е слабо дете, с къса кестенява коса, било е облечено със синя тениска, къси дънкови панталони и сини сандали. Хората, които разполагат с допълнителна информация за момченцето, могат да сигнализират на тел.112 или в най-близкото поделение на МВР.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес