Броени дни преди концерта в "Арена Армеец" гледайте специалното му интервю за "Събуди се"

На 13 и 14 септември виртуозният цигулар Дейвид Гарет изнесе два концерта в Букурещ. Те са първите от подновеното му световно турне “Explosive – Live“ след дълга пауза, в която се възстановяваше. Следващата дата е 29 септември в зала „Арена Армеец” в София.

Дейвид Гарет с грандиозен концерт у нас

В румънската столица Цигуларят на дявола, както е познат по целия свят, покори с изпълненията си публиката.

Както в Букурещ, така и в София звездата обеща да подари на почитателите си една незабравима музикална разходка през всички жанрове. Той умело миксира музикалните стилове, предлагайки нови версии на емблематични рок класики.

Под интерпретацията на цигулката му класическата музика заживява нов живот и доказва, че обичаните от старите поколения класически композиции могат да бъдат достъпни и провокиращи и за най-младите.

„За мен е вдъхновяващо да премахвам стиловите граници и да обединявам поколенията със силата на хубавата музика“, споделя Дейвид Гарет.

Kонцертът на Дейвид Гарет в "Арена Армеец" се отлага за 29 септември

NOVA, която е медиен партньор на събитието, взе интервю от артиста при рестарта на турнето му. Пред микрофона той „свали звездната маска“ и сподели съкровени моменти от живота и кариерата си, както и интересни лични възгледи. Ще можете да видите интервюто с Дейвид Гарет на 23 септември в предаването "Събуди се".

Последни билети за концерта могат да бъдат намерени на цени от между 65 лв. и 185 лв.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.