Вижте какво ще бъде времето в следващите дни

През почивните дни времето ще бъде предимно слънчево. По-значителна, предимно ниска облачност, ще има над Източна България. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Сутрешните температури в събота и неделя ще бъдат между 5 и 10 градуса, а дневните ще достигат от 18 до 23 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, но в сутрешните часове видимостта временно ще бъде намалена. Максималните температури ще са 19-21 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, а температурата на морската вода - 20-21 градуса.
 
Какво време ни очаква през октомври?

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по най-високите върхове - до силен югоизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 17 градуса, на 2000 метра - около 10 градуса.

Слънчевото време ще остане и в неделя и понеделник. Дневните температури ще са предимно между 19 и 24 градуса.

През следващите дни вятърът в Източна България ще стане слаб до умерен от изток-североизток. Ще преобладава слънчево време, но ще има и временни увеличения на облачността. На отделни места са възможни и краткотрайни, слаби превалявания. Повишава се вероятността за сутрешна мъгла и ниска облачност в низините. Дневните температури ще се понижат с градус-два.

Каква е прогнозата за вашия регион може да видите ТУК.

ВРЕМЕТО МОЖЕТЕ ДА СЛЕДИТЕ И ЧРЕЗ КАМЕРИТЕ НИ В ЦЯЛАТА СТРАНА ТУК

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.