Разградчани приемат унгарския първенец Ференцварош

Само броени дни изминаха от началото на сезона за шампиона "Лудогорец", но тимът вече е изправен пред решителен момент за кампанията си. Разградчани приемат унгарския първенец "Ференцварош" в търсене на задължителен успех, за да продължат напред в квалификациите на Шампионската лига, пише gong.bg

Момчетата на Стойчо Стоев играха силно, но допуснаха загуба с 1:2 в първия мач в Будапеща. Затова сега са задължени да победят, при това - с подходящата разлика. 

"Лудогорец" наказа "Царско село" в efbet Лига (ВИДЕО+СНИМКИ)

Утешението в лагера на българския шампион е, че и при отпадане пътят в Европа няма да спре, защото всеки отстранен в квалификациите на Шампионската лига продължава в Лига Европа. 

"Лудогорец" започва участието си в евротурнирите по футбол

Добрата новина за наставника Стойчо Стоев е, че вече на разположение е халфът Абел Анисе, който направи фурор с националния отбор на Мадагаскар на турнира за Купата на африканските нации. Въпреки че не е почивал изобщо, полузащитникът е изразил готовност да играе, но е по-вероятно да не започне в мача. 

Проблемите пред Стоев са свързани с травмите на Драгош Григоре и Яцек Горалски, но той има достатъчно класни заместници. Отново в състава ще е Марселиньо. 

Двубоят можете да проследите директно в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на нашата платформа PLAY DIEMA XTRA. Началният час на битката е 20:30. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.