Той обясни, че 13% от работещите в страната са заети именно в ресторантьорския сектор

„Всеки трябва да прави това, което може и разбира. Никой от нас не е предполагал какво ще се случи, но всеки трябва да е адекватен на ситуацията и да е солидарен със случващото се“. Това каза в ефира на „Събуди се“ шеф Иван Манчев.

Той обясни, че 13% от работещите в страната са заети именно в ресторантьорския сектор. „Ние сме засегнати най-много. Сега никой не работи. Дори в тази солидарност хората могат да поръчват малко повече, като така ние ще можем да плащаме заплатите на нашите служители в тези тежки времена“, смята шеф Манчев.

„Всеки сам намира собствената платформа, с която може да помогне на другите. Аз нямам нищо против да готвя и за лекари. Мисля, че ще излезем силни от тази криза и всеки от нас трябва да вярва в това“, добави топ кулинарят.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП