Местните хора останаха смаяни

Какао "валя" над Олтен, Швейцария. Местните хора останаха смаяни. Причината се оказала неизправност във вентилационната система на местна фабрика за шоколад.

Шоколадът укрепва имунната система

От компанията са потвърдили съобщенията в местни медии от края на миналата седмица за лек дефект в охлаждащата вентилационна система на конвейер за счукани какаови зърна - основна суровина за шоколада, във фабриката в Олтен между Цюрих и Базел.

Шоколадът - най-добрият антидепресант (ВИДЕО)

В резултат на техническата неизправност и духащия вятър, какао на прах "завалява" в непосредствена близост до фабриката, оставайки лека "какаова покривка".

 


Фабриката е подновила дейността си. От там  уверяват, че какаото е напълно безвредно за хората и околната среда. 

Какаото е полезно за възрастните хора

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

Редактор: Габриела Винарова