Вижте на каква визия заложиха двете дами за първия дебат между съпрузите им, кандидати за президент на САЩ

COVID-19, расова дискриминация, правосъдие и здравеопазване - това бяха основните теми, по които спориха Доналд Тръмп и Джо Байдън в първия телевизионен дебат преди президентските избори в САЩ на 3 ноември. Срещата между двамата се проведе в Кливланд. Страстите се разпалиха още в началото, последваха остри нападки и постоянни прекъсвания.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

На фона на всичко това нямаше как да останат незабелязани нежните половинки на Тръмп и Байдън. Мелания и Джил подкрепиха съпрузите си и демонстрираха елегантност.

Известната с безупречния си стил Мелания и този път избра дрехи на едни от любимите си дизайнери -  Dolce & Gabbana. Тя бе облечена в черен костюм на райе, чиято стойност възлиза на 3 340 долара, пише "Дейли мейл".

COVID-19 - основна тема в дебата между Тръмп и Байдън

Съпругата на Джо Байдън – Джил Байдън, беше избрала съвсем различна визия. Тя заложи на класическа зелена копринена рокля с интересни ресни отпред – дизайн, с който за първи път бе забелязана през октомври 2017 г. на събитие за набиране на средства в Ню Йорк.

И двете дами носеха предпазни маски по време на дебата. Мелания се беше спряла на бяла, която отиваше на ризата й, а Байдън беше с маска в цвят, близък до този на роклята й.

Дъщерята на Тръмп – Иванка, също не остана незабелязана. Тя беше избрала костюм в бял цвят на Габриела Хърст. Визията й се допълваше от бяла кожена чанта за 4 700 долара на Chanel.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.