Актьорът обяви, че ароматите променят психологичната му нагласа

Световноизвестният британски актьор Антъни Хопкинс решил да пусне своя марка парфюми, след като установил, че уханията променят неговата психологична нагласа, съобщава БТА. Екранният любимец създаде колекцията Anthony Hopkins AH Eau de Parfum в сътрудничество с организация за борба с глада на децата в САЩ. Част от приходите от продажбите ще бъдат дарени на благотворителната фондация.

Антъни Хопкинс се включи в онлайн предизвикателство, предизвика Сталоун и Шварценегер (ВИДЕО)

"Ароматите за мен са форма на медитация. Те променят моята психология и много ми помагат в рисуването, в музиката и в актьорската игра. Те са част от моя вътрешен свят", споделя великият актьор

Луксозно имение на Антъни Хопкинс е застрашено от срутване в океана

Брандът на Хопкинс предлага парфюми и за двата пола. Той ухае на бергамот, билки и цвят от портокал, който му навявал спомени от детството. "Когато бях малък, имахме портокалово дърво в градината на леля ми. Ароматът на неговите цветове още тогава силно ме привличаше", доверява Хопкинс.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. 

Редактор: Станимира Шикова