„Днес всеки има камера и вече не е безопасно. Хората ви гонят и вие не знаете дали ще ви убият или ще ви снимат”, казва тя

"Мразя го! Какво трябва да кажа, че ми харесва ли? Не, не ми харесва. Всяка искрена жена би казала, че не е забавно". Това каза 74-годишната  Шер по повод остаряването в интервю за "Гардиън".

Шер с провокативни тоалети на наградите на списание "Билборд" (ГАЛЕРИЯ)

Поп иконата си припомня как е имала по два концерта на вечер, след което излизала и танцувала цяла нощ. Сега по-желана от нея е почивката. Певицата обаче има още една причина, поради която вече не иска да излиза.

„Днес всеки има камера и вече не е безопасно. Хората ви гонят и вие не знаете дали ще ви убият или ще ви снимат. Каквото и да е, не ми харесва", каза певицата.

„През целия си живот работя върху поддържането на стройно тяло. Има 20-годишни момичета, които не могат да направят това, което аз мога", призна иконата.

Шер отпразнува 74-ия си рожден ден с... маска (СНИМКА)

Тази година Шер имаше разпродадена изява в Лас Вегас, но шоутата бяха отменени поради пандемията от коронавирус. Въпреки това тя е по-активна от когато и да било. Записва нови песни, помага за спасяването на слоновете и отбелязва годината като политически и социален активист.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

Редактор: Росана Манева
Източник: БГНЕС