Арестувани са 17 души от групата, водена от двама, заподозрени в убийства

Седемнайсет членове на криминална група, заподозряна в убийства, изнудване, отвличания и продажба на наркотици, са били задържани днес в Белград, заяви днес министърът на вътрешните работи на Сърбия Александър Вулин, цитиран от сръбската национална телевизия РТС.

Разбиха банда за трафик на хероин до САЩ (ВИДЕО+СНИМКИ)

Представители на полицията заявиха, че става дума за група, която се укривала зад запалянковци на спортния клуб "Партизан". Вулин каза, че Сърбия е сериозна страна, която няма да позволи отново да се създаде "някакъв криминален клан, който ще си мисли, че е по-силен от държавата", съобщи Бета.

Разбиха банда „ало” измамници, иззеха пари, злато и десетки телефони от домовете им

На пресконференция Вулин каза, че след няколко месеца усилена работа полицията е арестувала 17 души от групата, водена от Велко Беливук и Марко Милкович, като те са заподозрени в убийства, отвличания и търговия с дрога.

Когато президентът Вучич каза, че ще разчисти сметките си с мафията, някои се смееха. Сега не се смеят, коментира Вулин.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
Редактор:
Източник: БТА