Вижте къде

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи в кв. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Пирин“ от ул. „Ген. Стефан Тошев“ до ул. „Родопски извор“.

При продължителност на строителноремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пирин“ – пред магазин „Фантастико“.

Без вода в части от София

Във връзка с монтаж на водомер в кв. „7-ми – 11-ти километър“ се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 21.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Цариградско шосе“ от № 119 до № 149, БАН на бул. „Цариградско шосе“ №68-72, ул. „Извора на белоногата“, ул. „Магнаурска школа“, ул. „Проф. Константин Илиев“, ул. „Проф. Константин Костенечки“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цариградско шосе“ № 149 – пред хотел „Експо“.

Спират водата в 5 софийски квартала

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.