По неофициална информация откраднатата сума е около 100 хил. лева

Продължава издирването на четиримата мъже, които нападнаха и ограбиха бизнесмен в столицата. Според източници на NOVA нападателите са били маскирани и въоръжени с пистолети. По неофициална информация откраднатата сума е около 100 хил. лева.

44-годишен мъж е с повърхностна рана на главата и комоцио. Той е откаран в болница „Света Анна”, където е настанен в отделението по лицево- челюстна хирургия. В четвъртък той бе опериран успешно. Мъжът е в стабилно състояние и най-вероятно в следващите дни ще бъде
изписан за домашно лечние, съобщи д-р Константин Димов от Клиника по ЛЧХ
на УМБАЛ "Св.Анна"-София АД.

„Предполагам, че парите от комплекса се събират на 24 часа. Вероятността да е вътрешен човек не може да се изключи. Самото дръзко нападение е достатъчно шокиращо за един сериозен бизнес. Може да се предполага, че има още помагачи. Мисля, че на тези хора това не им е първото престъпление. Малко са престъпниците, които биха се решили на такова нещо. Тези хора са били решили да вземат парите на всяка цена. При една по-сериозна съпротива е можело да се стигне и до по-тежки последици”, каза в ефира на „Здравей, България”  Валери Йорданов, бивш директор на СДВР.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.