Футболистът публикува трогателна снимка в Instagram

Испанският футболист Пабло Мари се подложи на успешна операция за нараняванията, които получи по време на нападението с нож в италианския супермаркет, съобщиха от клуба му "Монца". 29-годишният защитник, под наем от "Арсенал" това лято, бил хоспитализиран в четвъртък вечерта, след като го ранили в гърба, но бил в съзнанение и можел да говори. Той бе опериран днес, разкриха от "Монца" за АФП, потвърждавайки информациите в медиите. Интервенцията минала успешно, като от клуба заявиха, че всичко с Мари е "окей" и той ще остане в болницата за два до три дни.

В Instagram футболистът публикува снимка от болничното легло, на която е вдигнал окуражително палец, съобщава "Дейли мейл".  До него е и съпругата му, а посланието към поста гласи: "След тежкото преживяване вчера - аз и моето семейство искаме да ви кажем, че въпреки всичко сме добре. Искаме да ви благодарим за топлите пожелания и подкрепата". И допълва: "Искам да изкажа искрени съболезнования на семействата на жертвите. И да пожелая скорошно оздравяване на ранените". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pablo Marí (@pablomv5)

Мари пазарувал с жена си и сина си в супермаркет в покрайнините на Милано в Северна Италия, когато мъж с психологически проблеми хванал нож от рафт и започнал да напада хора. Един от работещите в супермаркета починал, а четирима други били ранени. Полицията арестува предполагаемото лице – 46-годишен италианец.

В туит "Арсенал" заяви, че мислите им са с Мари и останалите жертви, добавяйки: „Поддържаме контакт с агента на Пабло, който ни каза, че той е в болница и не е сериозно пострадал“. Изпълнителният директор на "Монца" Адриано Галиани, в съобщение от клуба в Twitter, сподели: „Скъпи Пабло, всички сме близки на теб и семейството ти, желаем ти всичко най-добро, продължавай да се бориш както знаеш, ти си боец и ще се оправиш скоро“. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БГНЕС