Миналата година тя обяви, че страда от рядко неврологично заболяване

Канадската певица Селин Дион издава нов албум за първи път, след като през декември миналата година обяви, че страда от рядко неврологично заболяване, предава БТА.

Новият ѝ албум "Love Again" ("Отново любов"), който е саундтрак към едноименния филм, включва пет нови песни и по-стари хитове на изпълнителката. Той излиза на пазара на 12 май, когато е и дебютът на филма в Канада.

Селин Дион диагностицирана с нелечимо заболяване, което превръща хората в „статуи” (ВИДЕО)

Това е първи албум на Дион след "Courage" от 2019 г. Звездата е и на афиша на филма. "Много се забавлявах, докато правихме този филм. Привилегията да участвам редом с талантливи актьори като Приянка Чопра Джонас и Сам Хюън в първия филм, който снимам, е дар, който ще помня завинаги", каза Селин Дион в изявление до медиите.

През декември миналата година в петминутно видеообръщение певицата обяви, че отлага част от европейското си турне и каза, че има "здравословни проблеми от дълго време". Тя обясни, че е диагностицирана с рядко неврологично състояние, изразяващо се в скованост на мускулите.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

 
Редактор: Вяра Николова
Източник: Антанета Маркова, БТА