Докато в писмен вид не дойдат доказателства, няма да гласувам за падане на който и да е било имунитет, допълни той

В момента нямаме главен прокурор, а човек който се упражнява на самодейна политическа игра. Няма да подкрепяме нищо, което той иска. Не ме интересува какво говори Гешев или Ивайла Бакалова. Няма да търпя Гешев да идва в парламента и да ме нарича политически боклук. Това каза депутатът от ГЕРБ Тома Биков за "Твоят ден".

"Говорим за хипотези - искам да видя какво е написано и как по делото. Как са написани доказателствата, а не какво е казал този или онзи. Не само по "Барселонагейт", но и по множество други дела. Докато в писмен вид не дойдат доказателства, няма да гласувам за падане на който и да е било имунитет. За разлика от Гешев съм избран от българския народ, а не от 22 души от ВСС", коментира той. 

По думите му се влиза в ситуация, в която парламентът може да се окаже излишен. "Нито една партия от НС няма полза от това. Ако няма парламент, няма да има и партии. Направихме редица компромиси, за да има редовно правителство", обясни Биков.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.