Двама от петимата ранени остават в тежко състояние

Един загинал и петима ранени, двама от които в тежко състояние - това е черната равносметка от катастрофата, станала в понеделник преди обед на пътя Китен-Приморско.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

18-годишен младеж с по-малко от четири месеца стаж зад волана заби колат си в джип, който пътувал към морето. На място е загинал младежът, а негов спътник е в изключително тежко състояние. Жена, пътувала в джипа, останала заклещена и била извадена, след като пожарникари рязали ламарините.

Двама от общо петимата ранени, които са приети в университетската болница в Бургас – 40-годишна жена и 18-годишния спътник на загиналия млад водач, са в реанимация, с опасност за живота.

„Причините за този инцидент са съвкупност от фактори. На първо място – малкият опит зад волана на загиналия шофьор и несъобразената скорост с пътните условия, които са били доста влошени заради времето”, каза в ефира на „Здравей, България” старши инспектор Константин Вангелов от „Пътна полиция” – Бургас.

Повече гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.