Лентата вече е по родните екрани

По родните екрани вече може да гледате филма „Боб Марли: One Love”, режисиран от Рейналдо Маркъс Грийн. Лентата е прочувствен трибют към непреходното наследство на легендарния музикант.

Продукцията празнува личния път и творчеството на великия изпълнител – от скромните му корени в Ямайка до международната слава и вдъхновението за поколения наред с посланието за любов и единство. За първи път ще имаме възможността да видим на голям екран силната история на Боб за преодоляването на трудностите и пътя, който се крие зад революционната му музика. Лентата е продуцирана в партньорство със семейство Марли. В главната роля влиза Кингсли Бен-Адир, а Лашана Линч е в образа на съпругата на музиканта - Рита.

Крисчън Бейл и Пенелопе Крус - в новия филм за Франкещайн (СНИМКИ)

Чрез архивни кадри, интервюта с близки и приятели и вълнуващи изпълнения, ново видео зад кадър представя огромното влияние на Марли върху музиката, културата и света като цяло. Кадрите разкриват част от съвместните усилия, благодарение на които историята на Боб оживява на големия екран. Представя и лични семейни дискусии и разкази на снимачната площадка, които напомнят, че творчеството на краля на регето продължава да вдъхновява и обединява хората от различни поколения, независимо от расата, националността и вероизповеданието. Непоколебимият му стремеж към обич, разбирателство и социална справедливост са в центъра на продукцията.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase