Тя била ваксинирана срещу бяс

Вокалистката на The Pretty Reckless и звезда от Gossip Girl Тейлър Момсен беше на турне в Испания през първия уикенд на юни. Групата ѝ участва в турнето на AC/DC и отваря концертите им.

Момсен изпълнявала едно от парчетата на бандата, когато публиката изведнъж започнала да вика и жестикулира към крака на певицата. Оказало се, че прилеп решил да се хване за подгъва на полата ѝ. Животното, вероятно от уплаха, ухапало изпълнителката по крака.

Джъстин Тимбърлейк прекъсна концерта си заради злополука (ВИДЕО)

Момсен приела инцидента без паника. С прилепа на крака си тя се обърнала към публиката и казала, че наистина е вещиц“, правейки препратка към песента „Witches Burn“, която току-що била изпяла. Тя извикала на помощ други членове на групата, които успели да прогонят животното. Инцидентът е заснет на множество видеоклипове.

След концерта Момсен е откарана в болница, където е ваксинирана срещу бяс. През следващите няколко седмици жената ще получи още една серия от инжекции като част от нейния курс на ваксинация. Момсен публикува видео на случката и следите от ухапване в социалните си мрежи и отбеляза в надписа на поста, че „мишката беше сладка, но да, ухапа ме“.

Цялата ситуация гледайте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase