Годеницата му Светла Христова веднага прие предложението

Един от най-добрите български кикбоксьори, печелил много титли – Едуард Алексанян, предложи брак на ринга. След поредния си успех на ринга многократният републикански и европейски шампион падна на коляно пред приятелката си Светла Христова, която с радост прие предложението.

„Усетих, че точно в този ден трябва да го направя. Не беше лесно да се реша, бях много развълнуван. Исках да е по-грандиозно предложение. Щях да предложа, дори да не бях спечелил”, сподели Алексанян. Организаторите на мача му помагат с предложението за брак, което не е първото за двойката. „Преди 4 години ѝ предложих, но тогава сякаш беше на шега. Оттогава знам, че тя е жената за мен”, откровен е спортистът.

Светла разкри, че не е очаквала изненадата. "Той по никакъв начин не се издаде. Накрая обаче стана много красиво. Когато ми предложи преди 4 години, той го прие на шега, но сега го направи много сериозно. Супер щастлива съм. Повярвах в мечтата му го и го подкрепих в този рисков спорт. Ще продължа да го подкрепям и побутвам напред”, не крие тя.

В моментите, когато е бил на ръба да се откаже, тя го подкрепя. "Тя ме насърчаваше всеки път, когато смятах да се откажа. Постоянно беше до мен и не ме изоставяше в трудните моменти", разкри кикбоксьорът.

Целия разговор гледайте във видеото. 

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

Редактор: Калина Петкова