Вижте звездите, които застанаха зад репулбиканеца

Гласовете на световните знаменитости винаги са важни във всяка една кампания. В тазгодишната надпревара за президент на САЩ много звезди от шоубизнеса се включиха в подкрепа на двамата опоненти Джо Байдън и Доналд Тръмп. След оттеглянето на Байдън Камала Харис също получи силна подкрепа от личности като Джордж Клуни, Марк Хамил, Джейми Лий Къртис и други.

Кои обаче са световните знаменитости, които подкрепиха кандидатът на републиканците Доналд Тръмп?

Робърт де Ниро и Марк Хамил с топли думи и благодарност към Джо Байдън (СНИМКИ)

Бившият професионален кечист Хълк Хоган демонстрира симпатиите си към кандидата на Републиканската партия, като разкъса ризата си на сцената на Националния конгрес на Републиканската партия. Той нарече Тръмп свой „герой“ и „най-великият президент на Съединените щати“.

Музикантът Кид Рок също е един от привържениците на Тръмп. Той пя по време на конгреса в Милуоки преди няколко дни. По време на изпълнението си Кид Рок акцентира на думите "бори се", повтаряйки няколко пъти и "Тръмп".

Президентът на  Организацията по свободни боеве UFC Дейна Уайт нарече кандидата на републиканците „най-твърдото и издръжливо човешко същество“.

Рапърката и телевизионна риалити звезда Амбър Роуз изнесе реч в подкрепа на Тръмп по време на конгреса.

Индийско село се моли Джей Ди Ванс да стане вицепрезидент на САЩ

Звездите на кънтри музиката Крис Янсън и Джейсън Алдийн също изразиха подкрепата си за републиканеца и също пяха по време на събитието.

Основателят на Barstool Sports Дейв Портной заяви през януари тази година, че гласуването за Тръмп вместо за Байдън е "без проблем".

Милиардерите Илон Мъск и Стив Уин също подкрепиха Тръмп, а рап иконата 50 Cent постави лика му върху емблематична обложка на албума "Get Rich or Die Tryin" в отговор на опита за убийство на републиканеца.

Друг голям поддръжник на Тръмп е Джон Войт, който след като Тръмп бе осъден за измама, публикува видеоклип, в който атакува словесно Джо Байдън.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: Forbes, Variety