Той е на локация с отлична видимост и удобен автомобилен и пешеходен достъп

Ритейл паркът на Хасково винаги е бил мястото, на което можем да съчетаем пазаруването в любимите си магазини със заслужена почивка на приветливите места за забавления и срещи с приятели. Паркът на бул. „Г. С. Раковски“ № 28А продължава да е всичко това, но с освежен облик, чисто ново име и мисъл за хората в основата си.

XOPark Haskovo остава разположен на основната за града пътна артерия – локация с отлична видимост и удобен автомобилен и пешеходен достъп. На територията му е наличен и паркинг със станции за зареждане на електрически автомобили, а в сградата откриваме разнообразие от брандове, покриващи всички наши пазарни нужди, както и специално обособена зона за хранене, в която да се заредим с енергия.

Сред магазините в XOPark Haskovo са CCC, Cropp, Sinsay и NewYorker – първите такива магазини за района и места, в които можем да се сдобием с изгодни и стилни дрехи и обувки за всеки повод. В Sport Depot откриваме модерна спортна екипировка, а в Kik и Pepco – всичко нужно за дома. На територията на парка са разположени също и аптека, оптика и магазин DM, а непосредствено до него са Lidl и Mr. Bricolage.

Интересните събития в XOPark също вече започват. На 05.10. от 17:00 на паркинга на парка ни очаква вечер, изпълнена със закачлив хумор и добро настроение, осигурени от Inside Joke Stand Up, които ще ни замислят, разсмеят и забавляват истински.