Един ритейл парк е повече от много добро място за пазаруване

Един ритейл парк е повече от много добро място за пазаруване. Това е място, където откриваме новото, интересното и изгодното. Място, на което човек открива любимите си марки, магазини и места за забавление и срещи с приятели.

Ритейл паркът на Ямбол продължава да е всичко това, но придобива нов и свеж облик. И ново име. XOPark Yambol. На познатия ни адрес (ул. „Битоля“ 37) можем да се насладим на любимите си магазини, покриващи всяка наша пазарна нужда и още по-приветлива и приятна атмосфера.

В Sinsay, LC Waikiki и New Yorker се сдобиваме със стилни дрехи на изгодни цени, a в Sport Vision – с модерно спортно облекло. Отбиваме се и в Pepco и Kik за всички домашни потреби и текстил, пазаруваме техника в Technomarket, лакомства за домашните любимци – в Zoomania, стоки за дома от TEDi и не пропускаме да се заредим със свежи хранителни продукти в LIDL. В XOPark се намират също и DM и Matstar, а лесният достъп до сградата и над 300 паркоместа правят посещението ни лесно и удобно. 

В XOPark Yambol ще можем да се насладим и на интересни събития за малки и големи. Първото такова е рап състезание, чиито домакини ще бъдат СЕКТА и Homelesz.  На 28.09. от 18:00 часа на паркинга на XOPark ни очакват най-смелите рими на десетима участници, един от които ще получи признанието за най-добрия рапър на Ямбол.