Какви са предимствата, които предоставят те

Изтривалките под наем на Lindström са един доста популярен избор за собствениците на малки обекти, както и за големи търговски сгради. Това се дължи на предимствата, които предоставят те независимо от сезона.

Изтривалки под наем в малки и големи обекти

Един търговски обект, независимо от неговата големина, бива посещаван от много хора всеки ден. Те се движат между етажите, разнасяйки мръсотия, а през валежните месеци – дори и кал. Както можете да предположите – това значително влошава чистотата и хигиената в даденото помещение.

За щастие, тук се намесваме ние от Lindström, предоставяйки изтривалки под наем. Когато са поставени на входа, те спират разнасянето на мръсотия и кал из помещенията. По този начин обещават високо ниво на хигиена.

Изтривалките ни са създадени от пресован найлон и памучни влакна. Избрахме тези материали, защото са доказали ефективността си при стопиране на замърсяващите частици. Изтривалките се фиксират лесно за пода и освен стопиране на мръсотията, гарантират и безопасност от подхлъзване и падане.

Как работи нашата услуга?

Всичко, което трябва да направите, за да се възползвате от нашата услуга, е да заявите желание свързвайки се с нас. Специалист на Lindström ще посети обекта ви и ще даде предложение и оценка относно броя изтривалки и честота на подмяна.

Ще изготвим план за вас, който ще включва цени и допълнителни нужни детайли. Ако се съгласите ще започнем изработката на поръчните изтривалки, а след това ще ги доставим. Това е всичко, което се изисква от вас.

Ние поемаме цялата отговорност – ще събираме мръсните изтривалки и ще ги подменяме с чисти, ще ги перем и поддържаме, а при нужда – рециклираме.

Дизайнерски изтривалки на Lindström

Ако освен чистота искате да внесете и стил в търговските обекти, то нашите дизайнерски изтривалки са точно за вас. Това са висококачествени изтривалки, изработени изцяло по ваш дизайн.

Изберете форма, цвят, добавете надпис или изображение, а ние ще произведем нужния брой изтривалки.

Ако искате да научите повече за нашата услуга – очакваме ви на телефон +359 2 841 1110 или на имейл infobg@lindstromgroup.com.