Какъв е сюжетът на кинолентата?

По родните киноекрани можете да гледате филма „Последен етаж” на френския режисьор Жереми Минюи. В главните роли влизат българският актьор Ивайло Захариев, американката Жустин Уоксбъргър, известна с участието си в поредицата „Здрач” и Елиз Тилолой от сериала “The new look”, разказващ за враждата между дизайнерите Коко Шанел и Кристиан Диор.

Джулия е известен инфлуенсър с милиони последователи в социалните мрежи. След претърпяна автомобилна катастрофа, тя неочаквано се събужда заключена в асансьор. Докато се опитва да разбере как се е озовала там, мистериозен оператор ѝ обяснява правилата на своята игра.

Ако Джулия иска да излезе от асансьора, тя трябва да отговори на всички негови въпроси и да изпълни зададените ѝ предизвикателства, в противен случай изходът за нея може да бъде фатален. Но въпросите разкриват ужасяващи тайни под маската на бляскавия имидж. Тайни, от които създаденият за публиката виртуален живот рискува да излезе наяве. Играта на оператора се заснема и предава на живо в социалните мрежи пред милиони почитатели. Ще успее ли Джулия да се измъкне, преди да достигне последния етаж?

Повече гледайте във видеото.

Информирайте се преди всички - последвайте ни в Google News Showcase