За много хора това е идеалното време да направят изгодни покупки на продукти, за които са мечтали през цялата година

С наближаването на Black Friday, или Черния петък, всеки е в трескаво търсене на най-добрите оферти онлайн. За много хора това е идеалното време да направят изгодни покупки на продукти, за които са мечтали през цялата година. Платформата предоставя актуални брошури и оферти от различни магазини, което ви помага да сравните цените и да намерите най-добрите сделки.

Какво е Black Friday и защо е толкова популярен?

Black Friday се провежда всяка година в последния петък на ноември, денят след Деня на благодарността в САЩ. Това е денят, когато много търговци на дребно и онлайн магазини предлагат значителни отстъпки, за да отбележат началото на коледния пазарен сезон. През 2022 г. продажбите в САЩ по време на Black Friday надхвърлиха $9 милиарда само за онлайн покупки, което показва колко популярно е това събитие. За България, този ден става все по-популярен с всяка изминала година, като все повече магазини и онлайн платформи се включват в кампанията с впечатляващи намаления.

Категории с най-добри оферти по време на Black Friday

1. Техника и електроника

Технологичните продукти обикновено са в центъра на вниманието по време на Black Friday. Според данни от последните години, намаленията на телевизори, лаптопи и смартфони могат да достигнат до 50%. Много потребители използват този ден, за да обновят своите устройства или да закупят подаръци за близки. С помощта на Kimbino през Черния Петък можете лесно да откриете най-добрите оферти за различни марки и модели на пазара и да сравните цените в различни магазини.

2. Мода и аксесоари

Облеклото и аксесоарите също са сред най-търсените продукти по време на Black Friday. Проучвания показват, че намаленията в тези категории често са между 30% и 70%, което прави този период идеален за обновяване на гардероба. Без значение дали търсите зимно яке, дизайнерска чанта или обувки, Черния Петък ще ви предостави най-изгодните предложения на пазара.

3. Козметика и парфюмерия

Ако сте фен на висококачествената козметика и парфюмерия, Black Friday е времето да се снабдите с любимите си продукти на по-достъпни цени. Намаленията на козметични продукти често достигат до 50%, като много магазини предлагат и специални промоционални пакети. Черния Петък можете да следите за най-актуалните оферти на парфюми, гримове и продукти за грижа за кожата, за да намерите най-добрите сделки.

4. Домашни стоки и уреди

Ако планирате да обновите дома си или да закупите нови уреди, Black Friday е отличен момент за това. През последните години се наблюдава увеличение на отстъпките за кухненски уреди, мебели и декорация, като намаленията често достигат до 40-60%. Можете да откриете най-добрите оферти за прахосмукачки, кафемашини, микровълнови печки и други стоки за дома.

5. Игри и забавления

Гейминг индустрията също участва активно в Black Friday. През последните години отстъпките на видеоигри, игрови конзоли и периферия са сред най-атрактивните. Можете да намерите намаления до 70% на популярни игри и аксесоари.

6. Книги и електронни издания

За любителите на литературата и знанията, Черният петък също предлага страхотни възможности. Много онлайн книжарници предлагат намаления от 20% до 50% на книги и електронни издания. По време на черния петък можете лесно да намерите най-добрите оферти за книги, аудиокниги и абонаменти за списания.

Съвети за успешен онлайн шопинг по време на Black Friday

  • Планирайте предварително: Създайте списък с желаните продукти и задайте бюджет, за да избегнете импулсивните покупки.
  • Следете промоциите: Редовно проверявайте сайтовете на любимите си магазини и се абонирайте за техните бюлетини, за да сте информирани за най-добрите оферти.
  • Използвайте платформи като Kimbino: С Kimbino можете да сравнявате цените от различни магазини и да откривате най-изгодните предложения.
  • Бъдете бързи: Популярните продукти могат бързо да се изчерпят. Ако намерите нещо, което ви харесва, не отлагайте покупката.
  • Проверете условията за връщане: Уверете се, че сте запознати с политиките за връщане на стоките, за да избегнете нежелани проблеми след покупката.

Заключение

Black Friday е отличен момент да се сдобиете с желаните продукти на страхотни цени. Независимо дали търсите техника, мода, козметика или стоки за дома, има много изгодни оферти, които не бихте искали да пропуснете. Използвайте платформи, за да сте информирани за всички най-добри сделки и да направите най-добрия избор за вашите нужди.

Редактор: Станимира Шикова